Dublu Concert: Pepe + Typpo - Istoria Muzicii Românești

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 29 noiembrie '19, ora 22:00
Vineri - 29 noiembrie - vom avea parte de un dublu concert. Pepe ne va introduce în spiritul latin, iar trupa Typpo ne va prezinta Istoria Muzicii Românești - din '30 până azi. Mai multe detalii

Pepe este unul din cei mai apeciați cântăreți de muzică latino din România, câștigând ce-a lungul timpului multe premii. Succesul său a început în 1999 când a devenit solistul fostei trupe "Latin Express", care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România. În 2004, a compus cântecul "Numai iubirea" de pe coloana sonoră a primei telenovele românești de succes Numai iubirea.

TYPPO este mai mult decât o trupă nou lansată pe piața muzicală din România. TYPPO este un concept artistic format din muzicieni curajoși care și-au făcut un scop din a surprinde esențialul din muzică și de a-l transpune în noi forme artistice, muzicale, prin singurul mod care poate da viață muzicii: spectacolul ca formă de artă. După super lansarea din septembrie cu peste 1500 de oameni în Orașul Cu Chef De Viață, ai șansa să reasculți cea mai cool lecție de istorie - chiar în ajun de Sfântul Andrei.

Componența trupei:
Mihai Meiroș - VOCE
Vladimir Pocorschi - CHITARĂ / VOCE  
Dimitrie Cristian Milea - BASS
Mihai Mitițescu - CLAPE
Cuza Mihai Penescu - TOBE
Iulia Burca - BACKING VOCALS
Irina Ionescu - BACKING VOCALS / VOCE

Acces: 19:45 // Show: 22:00

Biletele au prețurile:
45 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
30 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

IMPORTANT:

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă

* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice fiecarei platforme de ticketing.

Rezervările se fac la:

- 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.