Depeche Mode Tribute Concert @ Tribute Nights

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
miercuri, 15 ianuarie '20, ora 21:45
Miercuri - 15 ianuarie - te invităm să trăiești experiența Depeche Mode pe pielea ta. Band-ul italian Playing the Mode ne va arăta ce înseamnă muzica electronică printr-o interpretare autentică a pieselor de coleție Depeche Mode. Mai multe detalii

Vino să asculți #live super hit-uri precum ”Enjoy the Silence”, ”Personal Jesus” sau ”Strangelove”, ca și cum Dave Gahan și băieții ar cânta sub ochii tăi.

Despre Playing The Mode [Italy]:
Formată în anul 2005, trupa Playing The Mode este considerată una din cele mai bune trupe de impersonatori ai legendarilor Depeche Mode din Europa. Atât prin repertoriu, cât și prin prezența scenică aproape identică, trupa Mode Inside oferă o experiență live desăvârșită și redă adevăratul feeling al unui concert Depeche Mode.  

Acces: 19:30 // Show: 21:45

Bilete în PRESALE (preț redus - până pe 7 ianuarie)
25 lei - Cat. A presale (în limita a 150 locuri) - în fața scenei cu loc la masă
10 lei - Cat. B presale (în limita a 250 locuri)  - acces general cu loc la masă

Din 8 ianuarie, biletele vor avea prețurile:
35 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
20 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă  

IMPORTANT:
Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Despre Tribute Nights:
În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi.

Rezervările se fac la: 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.