Concert Vacanta Muzicala

Restaurant Cabana, București
Aleea Tomeşti, nr. 2
sâmbătă, 16 februarie, ora 21:00
Sambata 16 februarie ora 21.00 sunteti asteptati la Restaurant Cabana pentru un show de zile mari. Vacanta Muzicala este singura trupa din Romania care imbina conceptul de Folk, Parody si StandUp Comedy. Mai multe detalii
Radu Pietreanu este scenarist și actor. El și-a început cariera în anul 1983 la Cenaclul Orizont al Institutului de Mine Petroșani, unde a studiat exact cinci ani, apoi în 1988 a înființat grupul Vacanța Mare alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava. Ulterior s-a transferat la Craiova, unde a urmat doi ani la TCM, după care în 1992 a dat admitere la Facultatea de Teatru și Regie, unde a stat trei ani. În total a făcut zece ani de facultate, dar nu a terminat niciuna. Însă în tot acel timp, și chiar și după aceea, a reușit să facă 22 de ani de Vacanța Mare, atât pe scenă cât și la televiziune.[1]

Destinul lui Mihai Napu a fost legat iremediabil de muzică din momentul în care a pus prima oară mâna pe o chitară. Muzică, sinceritate și poezie, așadar: într-un cuvânt, FOLK.

În 1994, Mihai Napu, deja un solist cu un repertoriu bogat exersat pe scenele din străinătate, descoperă magia Cenaclului Flacăra și începe un nou capitol în carieră, sub îndrumarea poetului Adrian Păunescu.
Mihai Napu și-a continuat, de-a lungul anilor, proiectele mainstream și spectacolele în diferite formule, dar s-a întors mereu la prima sa mare dragoste, folk-ul. În 2004 este cooptat de către Victor Socaciu în grupul Boema, iar în anul următor susține turnee în România și Germania alături de Socaciu, Vasile Șeicaru și Ștefan Hrușcă.

Pasul firesc este trupa Totuși, în care activează alături de Andrei Păunescu și redescoperă nu numai bucuria de-a împărți vechile cântece folk cu publicul său, dar și de a compune piese noi.

În iunie 2014 apare albumul “Iubire Divină”: 11 piese de suflet compuse și interpretate de Mihai Napu, pe versurile lui Adrian Păunescu, Radu Pietreanu, Corneliu Neagu, Alex Argăsală și Nick Teodorescu.

Cristi Pup a fost claparul trupei Cargo de mai bine de 18 ani. Cristi Pup şi-a continuat cariera muzicală alături de Mirel Project (formaţia lui Mirel Cumpănaş) şi alături de Vacanţa Muzicală, un proiect al lui Radu Pietreanu din Vacanţa Mare.

Locatie : Restaurantul Cabana

Adresa : Aleea Tomesti nr.2

Bilete 38 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite.

https://www.cabanarestaurant.ro/ 
https://www.stand-up-comedy.ro/

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.
 
Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.