Concert SHAPE OF DESPAIR si CLOUDS

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
sâmbătă, 29 aprilie '17
SHAPE OF DESPAIR si CLOUDS vor concerta pentru prima data la Bucuresti, in Club Quantic pe data de 29 aprilie 2017. Trupele se intorc in Romania dupa concertul sustinut in urma cu un an la Alba Iulia in cadrul Dark Bombastic Evening. Mai multe detalii
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Pagina oficiala a evenimnetului: https://www.facebook.com/events/153575928407760/?active_tab=posts

Grupul finlandez SHAPE OF DESPAIR fondat în anul 1995 de catre incă-actualii membri JARNO SALOMAA şi TOMI ULLGREN, este unul dintre numele cu cea mai puternica rezonanta in materie de funeral doom metal.

Pana in anul 1998, SHAPE OF DESPAIR au purtat numele RAVEN. In acelasi an, trupa a lansat, în formula de duo, primul ei demo, intitulat „ALIVE IN THE MIST„. 2 ani mai tarziu, în aceeaşi formulă de duo, SHAPE OF DESPAIR au lansat primul album, „SHADES OF …„, prin casa de discuri Spikefarm Records. In 2001, SHAPE OF DESPAIR lanseaza al doilea album, „ANGELS OF DISTRESS„. In anul 2004, trupa a ajuns la formulă de cvintet, prin lanseaza albumul „ILLUSION’S PLAY„ In anul 2010, trupa lansează un nou EP, intitulat „WRITTEN IN MY SCARS„, dar şi un split EP cu trupa Before The Rain.

In 2015, trupa a lansat cel de-al 4-lea album, „MONOTONY FIELDS„ album care a fost primit cu review-uri pozitive de catre presa de specialitate din intreaga lume.

CLOUDS este un nou proiect muzical creat în Marea Britanie de romanul DANIEL NEAGOE . Trupa abordeaza genuri caracteristice trupelor din care DANIEL a facut sau încă mai face parte – funeral atmospheric doom / death metal.