Concert de Gală - Orchestra Simfonica Bucuresti

Cinema Pro, București
Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
duminică, 28 iulie '19, ora 19:00
Concert de gală Mai multe detalii

Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra, Bucharest Music Institute și finaliștii Concursului Internațional de Dirijat Bucharest Music Institute, Ed. 2019, Ed. 2019, vă invită la Concertul de Gală! 

Ai șansa să votezi concurentul preferat! Participă la concertul de gală, votează dirijoriul care îți place și poti câștiga unul din premiile puse în joc.

Unul dintre premiile oferite laureaților concursului este cel decis de public. Călătoria în lumea fascinantă a muzicii continuă cu atmosfera tipică unui concurs, unde, cu această ocazie vei respira și vei trăi emoțiile participanților! Vei vota și vei putea câștiga, vei decide și vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea concurenților se vor îmbina într-o armonie perfectă și la care ești invitat să participi.

În program: Mozart Flautul Fermecat, Beethoven Uvertura Leonora 3, Mendelssohn Uvertura Hebridele, Brahms Uvertura Tragică, Carl Maria von Weber Uvertura Der Freischutz, Stravinsky Povestea Soldatului, Bartok Concertul pentru corzi, celesta și percuție, Verdi Uvertura La forza del destino, Pablo de Sarasate Gipsy Airs, Tchaikovski Simfonia nr. 5.

“Concertul de Gală” va avea loc la Sala CinemaPRO din București, Duminică, 28 iulie 2019, între orele 19:00 – 21:00!

Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Parteneri: Primaria Sectorului 6 / Centrul Cultural European Sector 6, UCIMR, Bucharest Music Institute (BMI), Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro - Prima rețea natională de încărcare pentru vehicule electrice
Parteneri media: Librăriile Cărturești, Radio Clasic, Media Advertising, RE:CREATE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.