Concert Alina Manole

Clubul Taranului , București
Intrarea Monetăriei, nr.3
joi, 20 octombrie '16, ora 21:00
Alina Manole este o excepție în sine de la rețeta muzicală a artiștilor de-acum. Nu cântă despre dragostea perfectă, concertele din spatele ușilor închise sunt povestite apoi, din om în om, ca un secret magic, se plimbă în voie prin viețile celor care o ascultă și vindecă pe cât poate urmele iubirilor reale închizând în cutii amintiri cu amanți și relații interzise. Mai multe detalii

 

Cu o muzică de poveste, reușind să transforme orice loc de concert într-o sală magică, cu subiecte tabu pe care le abordează mai ales cu ironie și umor, Alina Manole este de departe o prezență originală pentru muzica scrisă și cântată în limba română. Dincolo de liniile melodice, inteligența versurilor o plasează în rândul compozitorilor foarte buni, cu un stil ce oscilează grațios între emisferele feminin și masculin ale iubirii. Aspecte ușor de observat atât în aparițiile live cât și în cele 4 materiale discografice apărute din 2009 și până în prezent: „Luna Pătrată”, „Cu drag”, „Dragoste în 3”, „Fericirea de Luni”.

Însoțită întotdeauna de muzicieni extraordinari din zona de jazz, artista și-a creat un stil original, care o face greu de încadrat într-un gen anume. Inițial și-a definit singură stilul, pentru ușurința etichetării de către presă, ca fiind “folk-jazz”. Mai nou, muzica sa și construcțiile sale de spectacol sunt numite de către spectatori sau critici “stilul Alina Manole”.

Concertul de pe 20 octombrie din București va avea loc la Clubul Țăranului și va aduce pe scenă alături de artistă pe Raul Kusak (pianist), Dan Nicolau (trompetă) și Claudiu Purcărin (tobe).
Va fi un concert Altfel? Cu siguranță, pentru că Alina nu reproduce concerte ci le reinventează, le rescrie, cu fiecare apariție publică.


Bilete prin IaBilet.ro sau la club în seara concertului. Rezervările de locuri sunt necesare după achiziționarea biletelor. Prețul unui bilet: 35 lei.


Concertul va începe la ora 21:00.

Mai multe informații despre Alina Manole pot fi aflate accesând următoarele link-uri:
www.alinamanole.ro


http://facebook.com/AlinaManoleOficial 

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

 

 

Cine vine?