Concert acustic byron la Sibiu

Terasa Joyme Pub, Sibiu
Calea Dumbrăvii 28-32, fosta Universitate Româno-Germană, Sibiu, România
sâmbătă, 18 iulie, ora 20:00
Trupa byron revine la Sibiu pe 18 iulie pentru un concert acustic pe terasa Joyme Pub (Calea Dumbravii, 28-32).
Se vor auzi atât piese de pe cel mai recent album al trupei – „Nouă”, lansat în toamna lui 2019 – dar și cântece pe care n-o să te abții să le fredonezi: „Cu capul în nori”, „Granița-n raniță”, „Masa pentru doi”, „Anima” sau ”Perfect”.
Mai multe detalii

byron – Azi (live la Cincșor)

 

 

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. Cel mai recent album, „Nouă”, este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

 

Biletele pentru concert se pot achiziționa de pe iabilet.ro pe pachete cu locuri la masă de 2, 3 sau de 4 persoane, astfel:

* pachetul ”Masă pentru doi” la 100 de lei (include 2 bilete la o masă de două persoane)

* pachetul  ”In Between” la 150 de lei (include 3 bilete la o masa de 3 persoane)

* pachetul ”Consumatori de vise” la 200 de lei (include 4 bilete la o masă de 4 persoane).

Vă rugăm ca după achiziționarea biletului să sunați la numarul de telefon de pe bilet pentru a vă rezerva masa.

Momentan, nu avem posibilitatea de a vinde bilete individuale, însă vă încurajăm să veniți la concert împreună cu cei dragi.