Cluj-Napoca: Cheers Darlin' si New Proscenium in concert caritabil pentru Navimed

Zipp It Club, Cluj-Napoca
Calea Motilor 147, Cluj Napoca
vineri, 14 februarie, ora 21:00
Asociația NaviMED organizează vineri, 14 Ianuarie la ora 21:00 la ZIPP IT CLUB, Cluj Napoca,un concert caritabil de exceptie, in sprijinul unei paciente, beneficiare a Asociatiei Navimed-Navigatori Medicali, diagnosticat sechele postcombustionale severe in urma unel explozii Fondurile obținute vor fi destinate, în integralitate asigurarii consumabilelor medicale necesare ingrijirii si recuperarii fizice a pacientei. Mai multe detalii

NaviMED este o asociație afiliată Asociației MagiCAMP,înființată din necesitatea de a oferi consiliere și sprijin informațional și psihologic persoanelor afectate de diverse afecțiuni severe.

Mare parte dintre activitățile NaviMED sunt desfășurate de peste 10 ani de navigatori care au colaborat în trecut și colaborează atât cu MagiCAMP, cât și cu alte asociații care sprijină pacienții cu afecțiuni grave din România.

Navigatorul de pacient este un soi de avocat al lui. Noi suntem, practic, alături de pacient din momentul diagnosticului și îl ghidăm prin tot acest sistem sanitar așa încât să câștige, de fapt, cel mai mult. De când am devenit navigator de pacienți, la mine au ajuns foarte multe cazuri  terminale din zona asta a cancerului, atât adulți, cât și copii. Iar asta mi se pare extrem de greu de suportat, pentru că dacă pentru cei în faze incipiente mai poți face ceva, pentru cei aflați în ultimele stadii ale bolii chiar nu mai poți face nimic. Atunci mi-am dat seama cât de important este să punem accentul și pe educația oamenilor și pe prevenție, fie ea primară, adică recunoașterea factorilor de risc în cancer, pe care nici acum mulți oameni nu îi știu.” (dr. Silvia Coman, președinte Asociației NaviMED și pacient oncologic).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.