Exclusiv pe iabilet.ro

Cine râde la urmă, susține Comics Club! - Primul Show de Stand Up Comedy dupa Carantină

Comics Club, București
joi, 4 iunie '20, ora 21:30
Dacă ți-a plăcut să vii la Comics sau îți spune ceva „Una Scurtă”, hai să ne susținem reciproc. Tu iei bilete în prealabil și ai amuzament plănuit pentru când s-o termina cu izolarea. Noi scriem material nou liniștiți, acum că oamenii din spatele Comics au cu ce să-și plătească chiria. Mai multe detalii

Cine râde la urmă, susține Comics Club! Încă nu știm când va fi acest "la urmă", dar sperăm cât mai curând.

Cu toții suntem îngrijorați atât pentru cei dragi, cât și pentru afacerile pe care le-am pornit din pasiune. Soluția este să trecem peste perioada următoare împreună și să nu ne pierdem simțul umorului. Facturile, chiria, salariile - iată câteva lucruri complet neamuzante, dar cum a zis și John Lennon "do or do not, there is no try". 

Cumperi acum, râzi mai târziu 

Adică? Adică poți lua bilete la primele 2 show-uri post-izolare.

Împreună suntem mai mulți așa că 20% din valoare biletului va fi donat către https://www.daruiesteviata.ro/

În plus Comics îți și facem cinste cu 20% din consumația ta, că doar o să avem ce sărbători :) Desigur, îți mulțumim că ne ajuți.

Sperăm să ne revedem curând, pe Nerva Traian 4. Între timp ne găsești la domiciliu și pe YouTube, unde te așteptam cu live-uri, podcasturi și diverse emisiuni.

Dacă în momentul anunțării datei spectacolului constați că nu poți veni, te rugăm să ții cont că parte din banii de pe bilet vor fi donați. În loc să îl returnezi, poate te gândești să îl faci cadou cuiva. 

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ne poți contacta la contact@comicsclub.ro