Ciao Bella la Artist Café

Caravana Teatru la Cinema la Artist Cafe, București
Bucuresti, Sector 1, str. Lipscani nr. 30 ( etaj 2, magazin Diverta)
vineri, 11 octombrie '19, ora 20:00
O incursiune sensibilă și plină de umor în universul feminin “Ciao Bella!” Mai multe detalii

Trei actrițe excepționale, sensibile și plin de umor vă vor vorbi direct, vor coborî printre scaune, vă vor încinge spiritele, într-un spectacol de calitate, viu, alert!

Un spectacol dedicat ambelor “tabere” -  publicul feminin, care se va regăsi cu siguranță în poveștile celor trei, și celui masculin, care ar putea înțelege universul “iubitelor, soțiilor, doamnelor, fetelor, femeilor”, care îi însoțesc în minunata aventură numită viața de zi cu zi.

Cu Ioana Flora, Cătălina Mustață și Clara Flores în distribuție și regizată de Antoaneta Zaharia, spectacolul este o confesiune – monolog în care trei femei, aflate în jurul vârstei de 40 de ani, cele mai bune prietene, își dezvăluie treptat dorințele, speranțele, nostalgiile, problemele și încep să se bucure de viața pe care o au și să aibă curajul de a lua decizii.

Spectacol live de comedie, recomandat persoanelor cu vârsta peste 12 ani.

Actorii vor da viață personajelor: Petra, Moni și Bianca.

Distribuţie: Ioana Flora, Cătălina Mustață și Clara Flores

Durata: 90 de minute

Artist Café – Strada Lipscani 30 -34, Etaj 2, București (în cadrul magazinului Diverta).
Rezervări la +40 756 777 577


Ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a avea timp să vă comandaţi băutura preferată de la Artist Cafe.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.