Ca pe vremuri - Editia a IIa. Primele trupe anuntate: Celelalte Cuvinte & Phoenix

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
vineri, 15 iunie, ora 18:00
Anul trecut am organizat “Ca pe vremuri”, cel mai frumos eveniment al rock-ului classic romanesc. Povestea trebuie sa mearga mai departe, asa ca ne-am propus sa cream o traditie. Suntem fericiti sa va anuntam ca pe 15 iunie 2018 are loc a doua editie a concertului “Ca pe vremuri”. Mai multe detalii

Am tinut cont de recomandarile voastre si credem ca am descoperit impreuna o noua reteta de vis. Cele mai bune povesti nu pot exista fara putin mister, asa ca vom anunta treptat trupele care vor canta la editia din acest an. In schimbul randarii si increderii voastre, va oferim numele primelor doua trupe: Celelalte Cuvinte si Phoenix. In saptamanile ce urmeaza veti afla formula completa ce va urca pe scena pe 15 iunie. Promitem ca va fi o seara de neuitat, in care vei trai cele mai frumoase sentimente: nostalgie, entuziasm, bucurie.
Daca ti-a placut editia de anul trecut, daca simti ca nu poti sa lipsesti, ti-am pregatit o surpriza. Iti poti cumpara acum cele mai bune bilete la cel mai mic pret disponibil.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.