Exclusiv pe iabilet.ro

Bucuresti: E-an-na & Breathelast / Dark Fusion - Quantic

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
miercuri, 2 septembrie
E-an-na revin la Bucuresti în Quantic pe 2 septembrie. Mai multe detalii

 

Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal si interpretari unice ale unor piese traditionale mai putin cunoscute, E-an-na au făcut de la bun început deliciul topurilor folk metal, multe din piesele lor ajungând in playlisturile fanilor de metal – poate ați auzit „Codru", „Jiana” sau „Viu”.
Au cântat la multe festivaluri de muzică (Wacken, Rockstadt Extreme Festival, Metalhead Meeting, Revolution Festival) unde au primit doar critica pozitiva pentru show-ul lor emblematic.

 

Breathelast este o formatie de rock / metal cu diverse influente, din Constanta - Bucuresti, fondata in 2010, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza. Dorinta trupei de a canta si de a se reinventa mereu i-a purtat de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza "sound" ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in romana a unor nuante diferite, fata de ce erau obisnuiti sa livreze. Materialul "Maluri" ia astfel nastere, sub tutela Universal Music Romania, marcand un nou episod in evolutia Breathelast, urmand si alte piese in RO, ca "Monstrul" , "Ascuns in pereti" si "Imi Lipsesc".

Dupa lansarea primul LP (2018), Breathelast se reinventeaza si acustic, cu o noua formula in care este prezenta Flora Pop (vioara), pentru viitoare angajamente unplugged ale formatiei.
Trupa lucreaza momentan la primul LP, integral in limba romana, cu ajutorul LowBass5 Studio (DEVA).

 

DARK FUSION s-a infiintat in 2010, are la activ 2 albume de studio si in 2015 a reprezentat Romania la prestigiosul festival "Wacken Open Air" in cadrul "Metal Battle" (W.E.T. Stage), ocupand un onorabil loc 6 din 28 trupe participante. Lansarea celui de-al doilea album al formatiei DARK FUSION. Intitulat "CYBER NATION" albumul prezinta o fuziune intre cyber-industrial si extreme metal ce da un refresh metal-ului romanesc. Partea concertistica insumeaza concerte in Germania, Italia, Ungaria, Bulgaria si Romania.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.