Bucharest Craft Beer Festival la Verde Stop

Verde Stop, București
Barbu Vacarescu 162 - 164
2-4 septembrie '16
Prima ediție Bucharest Craft Beer Festival, dedicată iubitorilor de bere... altfel După ce Burger Fest ne-a convins ca burgerul poate fi mult mai mult decât un banal produs de fast food, prima ediție a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra că producția de bere poate fi o adevărată artă, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretențioase gusturi. Mai multe detalii

Les Elephants Bizarres, Grimus, Niște Băieți, Pinholes și Jurjak, la Bucharest Craft Beer Festival

Primul festival dedicat iubitorilor de bere altfel se prezintă cu un line-up de zile mari, ales pe măsura berilor prezentate în festival. Ca berile craft, fiecare trupă vine cu o interpretare aparte și o poveste de spus, fiind unică în felul ei și adresându-se gusturilor cunoscătorilor.

Astfel, Les Elephants Bizarres, Grimus, Niște Băieți, Pinholes și Jurjak vor urca pe scena Bucharest Craft Beer Festival, ce va avea loc între 2 și 4 septembrie, la Verde Stop.

Despre Les Elephants Bizarres

"„Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai iubite trupe indie din România, cu un stil inconfundabil electro synthpop. Încă de la începuturile sale, în 2007, line-up trupei i-a inclus pe Mihai Marin (bas) și Ștefan Matei (voce), iar în 2014 acestora li s-au alăturat Enver Mamut (chitară) și Tudor Amarandei (synth/clapă). În 2016, Bogdan Alexandrescu (tobe) a completat actuala formulă a trupei. Elefanții promit un show plin de energie frumoasă, la Bucharest Craft Beer Festival, așa că trompa sus!”

 

Despre Grimus

Grimus este o formație de rock alternativ din Cluj Napoca, înființată în anul 2005, care într-un timp scurt a ajuns un nume foarte îndrăgit al scenei alternative. Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitară), Cristian Csapo (chitară), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (Bas) și Tamas Adorjani (tobe) sosesc după o pauză mai lungă la București, iar Bucharest Craft Beer Festival îi așteaptă cu brațele deschise.

Despre Niște Băieți

Niște Băieți sunt singura trupă care abordează stilul Muzica de petrecere cu distors și final glorios. Din dragoste și respect pentru compozitorii și interpreții care ne-au adus bucurii în anii copilăriei, proiectul Niște Baieti propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise înainte, în timpul și după epoca “de aur”, în ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generațiilor tinere, în speranța că ele vor fi îndrăgite, gustate sau măcar auzite și de ei - așa cum chiar ei se descriu.

Despre Pinholes

Pinholes este o trupă tânără de rock alternativ/post-rock, înființată în 2011. Având în componență pe Vladimir Ivanov (voce și chitară), Sergiu Ivanov (bass), Vlad Vartosu (chitară solo) și Paul Gradinaru (baterie), Pinholes au reușit să cucerească mințile și playlist-urile multor fani și pregătesc un super show pentru Bucharest Craft Beer Festival.


Despre Jurjak

Stilul muzical abordat de Jurjak este electro-blues, iar piesa Șoapte de pe albumul său de debut "Lemon BLUEs" a reprezentat o revelaţie a muzicii autohtone. Vom auzi Șoapte și la Bucharest Craft Beer Festival, unde Jurjak va prezenta și o serie de piese noi, alături de Daniel Olteanu (tobe) și Vladimir Pocorschi (chitară). De asemenea și noul single Jurjak se va auzi de pe scena Bucharest Craft Beer Festival.

După ce BurgerFest ne-a convins că burgerul poate fi mult mai mult decât un banal produs de fast food, prima ediție a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra că producția de bere poate fi o adevărată artă, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretențioase gusturi.

Bucharest Craft Beer Festival va avea loc între 2 și 4 septembrie, la Verde Stop (Barbu Văcărescu 162 - 164), iar biletele s-au pus în vânzare în Rețeaua IaBilet și online pe IaBilet.ro, la prețul de 15 lei biletul de o zi și 39 lei abonamentul.

De asemenea, organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 26 august, abonamentele vor avea prețul de 29 de lei.

Bucharest Craft Beer Festival vă oferă zeci de sortimente de bere, fiecare specială, dar și diverse tipuri de cidru și mâncăruri alese pe sprânceană. De la mâncare mexicană sau burgeri gourmet la barbeque texan si pizza, oferta culinară a festivalului va întregi pe deplin gustul aparte al berilor.

În plus, vă așteptăm cu:

- Târg de viniluri: http://bit.ly/2afhBiw
- Expoziție de motociclete și biciclete custom made
- Barber shop
- Concerte și DJs, în fiecare zi

Program:
Vineri, 2 septembrie: 17:00 - 23:00, concert Niște Băieți
Sâmbătă, 3 septembrie: 12:00 - 23:00, concerte Pinholes, Les Elephants Bizarres
Duminică, 4 septembrie: 12:00 - 23:00, concerte Jurjak, Grimus

Vino la primul festival de craft beer din România și hai să facem istorie împreună!

Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC.

Bucharest Craft Beer Festival este un eveniment organizat cu sprijinul Mixtopia.ro și LIVEPRO.

Recomandat de Radio Guerrilla

Facebook: https://www.facebook.com/BucharestCraftBeerFestival

Bilete: http://www.iabilet.ro/bilete-bucharest-craft-beer-festival-26015/

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP -Partener Orange,Agentiile Perfect Tour, Club The Vintage, Club Qunatic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) - inchis pana pe 4 septembrie,   Magazinele IQBox - Telekom si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.