Andries din nou la Quantic

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
duminică, 18 octombrie '20, ora 20:00
In data de 18 octombrie 2020, Alexandru Andries va concerta in clubul Quantic din Bucuresti. "Andries din nou la Quantic" oferă o nouă ocazie fanilor să-și vadă live artistul preferat. Concertele marelui muzician sunt mereu diferite, mereu încărcate de căldură si viața. Cea mai buna reteta pentru o seara de octombrie! Pentru a respecta legea in vigoare, numarul biletelor este limitat. Așa ca va sfatuim sa va grabiti si sa achizitionati biletele dorite.

Va rugam cititi cu atentie regulamentul si regulile de acces de mai jos:
Mai multe detalii
Program si reguli de acces ''  Andries din nou la Quantic''
 
In data de 18 Octombrie 2020, Alexandru Andries va concerta pe scena clubului Quantic din Bucuresti (terasa interioara in care au avut loc evenimentele in perioada verii) , alaturi de el urcand pe scena : Berti Barbera, Calin Grigoriu, Ioana Mintulescu si Sorin Romanescu , sunetul fiind asigurat de catre Victor Panfilov.
 
PROGRAM EVENIMENT :
19:00 - Deschiderea portilor
20:00 - Inceperea concertului 
21:30 - Inchiderea evenimentului  
 
Regulament participare :
Contextul special impus de criza COVID-19 ne solicită implementarea unor reguli speciale pentru participarea la evenimente. Aceastea sunt gândite pentru a proteja sănătatea și siguranța participanților și respectă toate recomandările autorităților. Vă mulțumim anticipat pentru respectarea măsurilor care ne protejează sănătatea și duc mai departe speranța să ne vedem mai des!

• Accesul în spațiul destinat evenimentului va avea loc doar cu 1 oră înaintea orei de începere, specificată în programul oficial al festivalului.
• Vă rugăm să ajungeți din timp pentru a putea parcurge toate procedurile de access și a vă ocupa locurile.
• Purtarea măștii este obligatorie la intrare in perimetrul evenimentului atunci cand va deplasati la bar sau la toalete, aceasta trebuie să acopere corect nasul și gura. Dupa ocuparea locului la masa purtarea mastii nu mai este obligatorie .
• Dezinfectaţi-vă mâinile folosind dezinfectantul pe bază de alcool pus la dispoziţie în fiecare din locațiile festivalului.  
 •  Pe toată durata desfășurării evenimentului spectatorii își vor păstra locul ocupat.
• Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 1,5 m faţă de ceilalţi participanți și urmați fluxurile semnalizate de organizatori pentru intrare și ieșire. 
 

Reguli de acces decise de catre organizator:

- Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.

- Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.

- Doar biletele vandute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.

- In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta acelasi bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii si firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.

- Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

 

Este interzis accesul cu:

– sticle;

– mancare sau bauturi de orice fel;

– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;

 Organizatorii nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.  

 
Prețul unui bilet este de 80 de lei. Le puteți cumpăra intrând pe iabilet.ro și la intrare in ziua spectacolului 
Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat.   

https://www.iabilet.ro/bilete-andries-din-nou-la-quantic-59875/?utm_source=HpTopWeb