ALTERNOSFERA - Haosoleum - lansare de album

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
vineri, 9 octombrie '15, ora 19:00
ALTERNOSFERA, formatia de rock din Republica Moldova, lanseaza cel de-al cincilea album din cariera vineri, 9 octombrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti. Mai multe detalii

Pentru al doilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” (conform premiilor Metalhead Awards), Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate si puternice trupe ale ultimilor ani. Prestatia artistica - show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un „etalon” pentru zona de rock si alternative de la noi din tara

In tomna acestui an (vineri, 9 octombrie 2015), Alternosfera va lansa un nou material discografic - „Haosoleum”. Albumul reprezinta a treia parte a tripticului conceptual Epizodia, triptic ce include si albumele „Virgula” (lansat in 2012) si „Epizodia” (lansat de Ziua Internationala π – ziua 3, luna 14, 2013)

Conceputul acestui triptic graviteaza în jurul celei mai importante si celebre constante matematice: PI (π). Învaluita în trecut de misticism datorita relatiei sale cu natura cercului, constanta π este inseparabila de sfera si univers.

Au trecut 3 ani de cand am (s)pus Virgula.

Privind spre cer am cules in memorii cele mai importante epizoade si in campul algoritmilor matematici am reasezat stelele.

Am reinventat horoscopul.

Luna 3. Ziua 14. A inceput Epizodia.

Pe 9 octombrie 2015, Alternosfera lanseaza Haosoleum.

 Harlequin_Jack din Bucuresti, Toy Machines din Suceava si Red IceCream din Chisinau vor evolua pe 9 octombrie la Arenele Romane, in deschiderea concertului Alternosfera de lansare a albumului “Haosoleum”. Primele doua sunt deja cunoscute publicului din Romania, evoluand in repetate randuri pe scenele de concert din tara. 

Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona din reteaua iabilet, si anume: online de pe site-ul www.iabilet.ro, in format fizic din reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, Magazinul Muzica, VGeneration, de la agentiile Perfect Tour din toata tara, dar si de la cele 1500 de automate self-serving ZebraPay.

Biletele costa 45 de lei

In ziua evenimentului biletele vor costa 50 de lei.

www.alternosfera.com | www.facebook.com/Alternosfera | www.youtube.com/AlternosferaOfficial

Organizatori: BestMusic Live Concerts & Alternosfera