Alexandra Ușurelu SIMFONIC la TNB 30 ian, ora 20

Teatrul National, Bucuresti
Bd I.C. Bratianu
luni, 30 ianuarie, ora 20:00
Alexandra Ușurelu revine cu un nou concert simfonic în Sala Mare a Teatrului Național București pe 30 ianuarie 2017. Mai multe detalii

În ianuarie 2016, presa numea concertul ”Simfonic Pur”, susținut de Alexandra Ușurelu cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București: ”Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin, în care limbaje artistice multiple se articulează pentru a rotunji un gând limpede îndreptat spre public: ”Pur” este construit pe coordonate sufletești. Un spectacol-concept rafinat şi rotund, gândit până în cele mai mici amănunte pentru a pune în valoare vocea catifelată a Alexandrei” (Anca Maria Pănoiu).

Disponibil acum în format DVD&Bluray, concertul ”Simfonic Pur” a setat noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor indie.

Pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Ușurelu va prezenta alături de orchestra sa, pe scena Teatrului Național, într-un decor spectaculos, 6 cântece de pe viitorul său album ce urmează a fi lansat anul viitor, dar și cele mai de succes cântece de pe albumul său de debut, ”La capătul lumii”, unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România.

Biletele sunt disponibile în rețeaua fizică iabilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, la terminalele ZebraPay din toată țara) și în format electronic pe www.iabilet.ro; este recomandată cumpărarea biletelor din timp.

Alexandra Ușurelu este artista indie apreciată pentru vocea caldă, curată și blândă, ce cântă despre oameni și emoții, nu despre lucruri și întâmplări, cu o sensibilitate aparte.
Nu caută promovarea oriunde și cu orice preț și a cunoscut succesul artistic susținând peste 350 concerte în București și în țară în ultimii 3 ani, în fața unui public ce preferă să-și aleagă muzica și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de concerte.