Alexandra Ușurelu la Teatrul Național din București

Teatrul National Bucuresti, București
Bd I.C. Bratianu
luni, 29 ianuarie '18, ora 20:00
Concertul ”Lumea, cum ai vrea să fie” din 29 ianuarie 2018 va fi susținut de Alexandra Ușurelu la TNB și în data de 19 martie 2018. Mai multe detalii

”Lumea, cum ai vrea să fie” este o nouă producție spectaculoasă de concert a Alexandrei Ușurelu, distribuția acestuia fiind alcătuită din band-ul său, flaut, harpă, grup de coarde și un grup vocal. Materialul muzical prezentat va conține melodii noi, cu sonorități mult diversificate, dar și cântece din vechiul catalog.

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit fără artificii și acțiuni agresive de promovare să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

S-a făcut remarcată în peste 400 de concerte drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute de Alexandra Ușurelu la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Pe 29 ianuarie, Alexandra Ușurelu revine pe scena mare a Teatrului Național din București cu un nou concert spectaculos.

Biletele  costă între 60 și 119 lei, în funcție de categorie, și se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (lânga casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Senia, Magazinele IQ BOX - Telekom, Expirat Halele Carol (între orele 18:00-22:00 (în zilele de funcționare)), agențiile Perfect Tour, Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-serving ZebraPay din toată țara.