Alexandra Ușurelu la Teatrul Muzical "Nae Leonard" Galati

Teatrul Muzical "Nae Leonard", Galati
Str. Vasile Alecsandri
luni, 23 aprilie '18, ora 19:30
Alexandra Ușurelu vine la Galati pe 23 aprilie, cu mult așteptatul concert ”Lumea, cum ai vrea să fie”. Prezența Alexandrei Ușurelu la Galati va fi una cu totul specială, întrucât artista își invită publicul la Teatrul Muzical “Nae Leonard”, Galati. Mai multe detalii

Pe 23 Aprilie 2018, Alexandra Ușurelu va prezenta la Teatrul Muzical “Nae Leonard” o producție spectaculoasă de concert, distribuția fiind alcătuită din band-ul său, flaut si un grup de coarde. Materialul muzical prezentat va conține melodii noi, cu sonorități mult diversificate, dar și cântece din vechiul catalog.

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit fără artificii și acțiuni agresive de promovare să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

S-a făcut remarcată în peste 400 de concerte drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute de Alexandra Ușurelu la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.