Adele Tribute Concert @ Tribute Nights

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
miercuri, 22 ianuarie '20, ora 21:00
Miercuri - 22 ianuarie - vom avea parte de un super concert tribut Adele. ”Hello”, ”Rolling in the Deep” , ”Someone like you” sunt doar câteva dintre piesele care se vor auzi pe scena Berăriei H Mai multe detalii

Band-ul italian Skyfall a pregătit un show autentic care ne va introduce în lumea lui Adele

Acces: 19:00 // Show: 21:00

Biletele au prețurile:
45 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
25 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă 

IMPORTANT:
Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Despre Tribute Nights:

În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi.

Rezervările se fac la: 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.