Exclusiv pe iabilet.ro

The Sonic Taste - 1st Live Show / Expirat / 16.04

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
marți, 16 aprilie '19, ora 21:00
First taste ever. First live show. The Sonic Taste. Mai multe detalii

Come early. Primii 100 de participanți la eveniment vor primi un sticker pack The Sonic Taste, la locație.

No Hard Feelings. Just Rock’N’Roll.”

The Sonic Taste este o trupă de rock’n’roll bucureștean, formată în 2018 de doi membri: Mircea Petrescu (voce și chitară) și Mihai Nicolau aka ”Baby Jesus” (tobe).

Abordarea muzicală a celor doi este una fresh cu influențe variate, de la punk până la blues-rock, la country și chiar la sonorități agresive - care să aducă ”un nou vibe în deja aproape monotonul rock românesc”.

O scurtă, dar precisă descriere a trupei ar fi: ”When Biffy meets Grohl and drinks with Liam” - adică un mix între Biffy Clyro, Dave Grohl și Liam Gallagher.

Primul single al trupei, In Your Eyes”, a fost înregistrat la StartRec Studio, alături de Liviu Popescu (bass), și a fost mixat de Mircea Petrescu și masterizat de Turcu Alex (chitaristul Deliei).

Trupa pregatește și lansarea celui de-al doilea single, ce va fi lansat până la prima apariție live a celor doi.

Show-ul se anunță unul special, unde producția acestuia va fi asigurată de Dark Side Entertainment.

Pe langă cei doi session players cu care vor urca pe scena, Liviu Popescu (bass) și Octavian Trica (chitară), The Sonic Taste mai are invitați surpriză care vor cantâ cu ei.

Facebook: https://www.facebook.com/THESONICTASTE/
Instagram: https://www.instagram.com/thesonictaste/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCRcFIVymslmd_TsTSIDkaow

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.