Les Elephants Bizarres - lansare album "SEEN" @ Expirat Halele Carol / 01.03

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
miercuri, 1 martie '17, ora 21:00
Les Elephants Bizarres – lansare album „SEEN”/ Expirat Halele Carol / 01.03 Miercuri 01.03. 9PM Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor Str. Constantin Istrati 1. Acces: 30 lei - pre-sale / 40 lei - la intrare Fetele pot intra gratis, până la ora 22:00 Mai multe detalii

LES ELEPHANTS BIZARRES / LANSAREA ALBUMULUI „SEEN”
Opening act: Tourette Roulette

----------

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul românesc. Încă din 2007, trupa a fost compusă din Ștefan Matei (vocal) și Mihai Marin (bass). În 2014, li s-au alăturat Enver Mamut (chitară) și Tudor Amarandei (synth / clape), iar în 2016 Bogdan Alexandrescu (tobe) a întregit actuala formulă a trupei. 

Les Elephants Bizarres a luat cu asalt scena muzicii alternative românești cu LP-ul de debut, „Hello”. Primul lor single, „Hello! Says the Devil!”, rămânând pe locul 1 în topuri timp de șapte săptămâni la rând.

Veselia celor de la Les Elephants Bizarres a călătorit rapid peste graniță, trupa fiind invitată să cânte la EXIT Festival (cel mai mare festival de muzică din Serbia).

2011 / 2012: trupa a plecat în turneu în întreaga țară și a lansat mai multe single-uri: „Smile" (2011), „Wish You Were Here" (2012 – piesa ce a fost folosită pe coloana sonoră a peliculei „KIDDO", primul film interactiv românesc) și „Nu Mă Opri". 

„Nu Mă Opri" a devenit instantaneu un hit, fiind prima piesă alternativă cu versuri în limba română ce a stat în topurile unui radio românesc mainstream câteva săptămâni la rând. 

2014: trupa a lansat cel de-al doilea album, Zoologic, și a fost invitată să cânte la importante festivaluri de muzică din România, deschizând concertele pentru artiști ca: Billy Idol și James Blunt. 

Tot în 2014, Les Elephants Bizarres a câștigat premiul Best Alternative Band acordat de revista SUNETE și a fost aleasă de catre un juriu internațional pentru a urca pe scena Forbes Cool Brands Gala.

2015: Les Elephants Bizarres a lansat single-ul „Girls Gone Wild", o producție HaHaHa Production, finalul de an aducând trupa în studio pentru lucrul la un nou material. 

2016 a însemnat multe concerte la festivaluri importante din țară, lansarea piesei „Roșu Neon”, ajunsă în Top 10 Europa FM, dar și invitația de a deschide concertul trupei Maroon 5, de la București. Sfârșitul de an a adus un al doilea single care anunța noul album, „Shivers” fiind prezentat publicului la sfârșitul lunii noiembrie. 

2017: Les Elephants Bizarres lansează cel de-al treilea album, SEEN, și pregătesc un turneu național. 

Facebook: https://www.facebook.com/leselephantsbizarres
YouTube: https://www.youtube.com/leselephantsbizarres
Site: http://www.leselephantsbizarres.com/

 

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.