Shine Festival 2016

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
1-2 iulie '16
Anul acesta, cel mai tanar si efervescent festival Bucurestean, Shine, are loc tot la Arenele Romane pe 1 si 2 iulie si implineste 3 ani ! Dupa ce la editia a doua, desfasurata anul trecut, festivalul Shine s-a bucurat de prezenta a cateva mii de persoane in cele doua zile, festivalul a castigat premiul publicului la METALHEAD Awards si a fost denumit “Best Alternative Festival” in 2015 ! ELDERBROOK (downtempo - UK), Aeon Blank, Ligia Hojda si N.O.R. sunt noile confirmari la Shine iar artistii vor urca pe scena Arenelor Romane alaturi de ALTERNOSFERA, SUBCARPATI, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, CARLA’S DREAMS (live band), Mihail, FIRMA, TRAVKA, FAMELESS, COMA si Boogie Belgique. Mai multe detalii

Sub egida “Come & Shine” festivalul isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si pentru numarul mare de abonamente vandute deja, pana acum.

byron, The Kryptonite Sparks, Pinholes si Sunet Fin se alatura festivalului pentru a completa cele doua zile de sarbatoare cu o muzica pe care o iubim!

De asemenea, organizatorii anunta punerea in vanzare si a biletelor de o zi la pretul de 55 de lei, la categoria Acces General.

The Kryptonite Sparks
Descrisa ca "Un power-trio incandescent, o combinatie eterogena de indie, alternative, funk, punk si hard rock" formatia 'The Kryptonite Sparks' recreeaza pe scenele romanesti groove-ul si aroma britanica a anilor 70'.
https://www.facebook.com/kryptonitesparks/info/?tab=overview

Pinholes
Pinholes este o formatie romaneasca care compune si respira muzica rock impodobita cu influente muzicale de la post/art-rock la shoegaze si post-punk.
https://www.facebook.com/pinholes.zmei/info/?tab=page_info

Sunet Fin
Sunet Fin este un proiect Alternative Hip-Hop care imbina elemente muzicale atipice clasicului gen.
"Asta e proiectu', ce-ti arde filamentu' / Se ia curentu', din periferie pana-n centru/". Fiind un stil ce alatura rap cu rock, condimentat cu alte influente, i-am zis alternative hip-hop"
https://www.facebook.com/sunetfin/info/?tab=page_info

Abonamentele cu preturi speciale earlybird pornind de la 70 de lei pentru doua zile, sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in toata tara in reteaua fizica Eventim, bilete.ro si iabilet.ro/retea . De asemenea, un numar categoria de abonamente Golden Circle din fata scenei la 90 de lei a fost suplimentata cu inca 100 de bilete.

OFERTA: 4+1 gratis: ShineTogether la pretul de 360 lei este un pachet special ce va permite accesul pentru 5 persoane. Dupa achizitionarea acestuia, veti primi pe adresa de mail pe care o completati in formularul de comanda, inca 4 bilete pe care puteti sa le transmiteti prietenilor din grup.

Abonamentele de doua zile cu preturi speciale sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica , Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop) si in retelele fizice Eventim si bilete.ro la urmatoarele preturi:


-Presale 3, pana pe 1 iulie la 90 de lei Acces General respectiv 110 de lei Golden Circle in fata scenei, 55 de lei biletul de o zi, valabil in oricare zi a festivalului

In ziua concertului, la intrare, abonamentele de doua zile vor costa 100 de lei, respectiv 120 de lei Golden Circle si 60 de lei biletele de o zi, in limita locurilor disponibile. Datorita cererii foarte mari de abonamente de doua zile, cel mai probabil nu vor exista bilete de o zi. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica programul fara a anunta in prealabil.

 

Come & Shine – un eveniment oferit de BestMusic Live Concerts sprijinit de GTI Taxi, Ciuc Premium si iCentre