Zilele Nordului - Abonament

Conacul Bals, Darabani (Botoșani)
Strada Lucian Valea, nr. 1, Darabani, Botoșani
28-30 august '20
A șaptea ediție a Zilelor Nordului va avea loc în 28-30 august, exclusiv în aer liber, în Darabani și alte localități din județul Botoșani. Mai multe detalii

Agenda festivalului include concerte The Mono Jacks, byron, The Kryptonite Sparks, Nicu Alifantis, om la lună și Mădălina Pavăl live act acustic, premiere de teatru, proiecții de film, lucrări de artă stradală, conferințe și dezbateri, școli de vară pentru ONG-uri și grupuri civice.

Abonamentul asigură accesul la toate evenimentele festivalului, atât la Conacul Balș cât și la Stadionul Municipal.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: numărul de participanți este limitat, în ordinea achiziționării biletelor; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați pe tot parcursul evenimentului, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.