Visatori BRU & Vali Umbra

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
vineri, 18 octombrie '19, ora 21:00
Bru & Vali Umbră prezintă "Visători" - un concept de spectacol cu MC si live looping performance. Mai multe detalii

Spectacolul durează 2h plus si se incadreaza in spectrul de main act si after party. "Visători" este nerestricţionabil din punctul de vedere al vârstei.

Vali Umbră,

Este un artist din Bucuresti in varsta de 34 de ani care a susținut proiecte ca: Fraţii Grime, Subcarpaţi, Fantome, Argatu, ca MC sau song writer, producător, co-producător, liricist şi inginer de sunet.

Bru,

Este un artist din Bucureşti in varsta de 39 de ani care a susținut proiecte ca: Mădălina Pavăl, Damian Drăghici, Subcarpați, Fantome, Frații Grime, Blanoz, L'orchestre de Roche, Morandi, UDDI, Love Hertz, etc... ca producator muzical sau live performer , producator, song writer, liricist, chitarist, basist, keyboardist, aranjor, inginer de sunet FOH, inginer de mix, sau inginer de master.

Bru & Vali Umbră s-au alaturat in mod natural într-un moment în care pasiunea amândorura a coincis cu drive-ul de a cânta oamenilor, aproape de ei, în mod visceral, totul făcut live in looping, fiecare spectacol oferind o muzică unică, de fiecare dată.

Proiectul se ia în serios prin setup-ul pe care îl folosesc si calitatea de sunet oferită, cu gândul în permanență la presiunea sonoră la care e supus publicul prezent, modul în care sunt exploatate sistemele de lumini și proiecție. “Visători” este pre-produs dpdv tehnic pentru a sustine free sessionul Bru & Vali Umbră.

Setup-ul echipamentului audio pentru live este compus din: Controller Midi FCB 1010, Roland FC-300, MacBook Pro, Roland XP-30, SoundCard Yamaha Steinberg UR-44, Bas, Chitară, Roland VG-99, Roland GK3, Mic Shure B58, TC Helicon Create.

Muzica interpretată difuzează prin garage, soul, funk, rave, jungle, hip-hop, electronic.

Video-ul “Visatori” dezvaluie si modul in care ei produc muzica. Astfel se legitimeaza prezenta lor in planul cultural romanesc, ca proiect, cu intentia de a contribui cu pasiunea lor de a celebra viata.

Aici poate fi văzut videoclipul single-ului nostru : https://www.youtube.com/watch?v=5m_Aoko1JkU

Live @ Guerrilla Radio : https://www.facebook.com/radio.guerrilla/videos/2376030272491370/?q=Vali%20Umbr%C4%83%20radio%20guerrilla&epa=SEARCH_BOX

Live @ J'ai Bistrot : https://www.youtube.com/watch?v=DzfuhhUYTX4&t=1129s

Soundcloud : https://soundcloud.com/valiumbra

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.