TRUDA si Kempes la The Road to KAVARNA Rock 2015

Club Colectiv, București
vineri, 17 aprilie '15, ora 18:00
Pentru al doilea an consecutiv, METALHEAD organizeaza "The Road To Kavarna Rock", concursul care duce doua trupe locale sa cante pe scena celui mai mare festival de metal din Bulgaria, Kavarna Rock 2015 ! Invitati speciali: KEMPES si TRUDA! Mai multe detalii

Trupele calificate in finala sunt urmatoarele:

An Theos
Aeon Blank
Hatemode
Shifting Sands
Simbolic
Marchosias
Ataria
Tanin
Salmastra
Secret Society

Incepand cu ora 18:00, fiecare trupa va canta timp de 25 de minute. 50% din votul final va fi compus din votul celor prezenti la concert, restul de 50% reprezentand votului juriului METALHEAD. 

Votul publicului se va desfasura dupa cum urmeaza: la intrare fiecare participant va primi o bratara in schimbul biletului de intrare alaturi de un talon de participare unde va bifa trupa sau trupele preferate din concurs cu note de la 1 la 10.

Fiecare participant la concert poate vota minim 3 trupe, adica trupa preferata plus alte doua. Taloanele care nu au minim 3 trupe votate vor fi declarate nule. Am ales aceasta modalitate de vot pentru ca stim ca iar vom avea participante trupe din Provincie care nu au cum sa-si aduca fanii pana la Bucuresti sa-i voteze. Asa, fanii bucuresteni care vor fi majoritari, pot vota si trupele din Provincie acordandu-le si acestora sanse egale pentru castigarea celor doua locuri care ii duc la Kavarna !

Dupa concert, toate taloanele vor fi centralizate si toate trupele pot participa la numararea voturilor pentru a nu exista discutii asupra corectitudinii acestora iar a doua zi, dupa ce voteaza si echipa METALHEAD, vom avea rezultatele finale.

Va reamintim ca din echipa noastra fac parte oameni implicati in miscarea rock si metal de foarte multa vreme, precum: Vlad Busca, Miluta Flueras, Florin Matinca si multi altii !

Biletul va avea pretul modic de 25 lei in presale, iar la intrare vor avea pretul de 30 lei!

Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru Bucureşti:

- reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

 

EXTRA

- Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.