TRAP & Magic

Filarmonica Banatul, Timisoara
Bd. Constantin Diaconovici Loga, 2
joi, 28 noiembrie '19, ora 19:00
Nu va spunem multe vorbe, va spunem doar ca va fi un concert incendiar! Pentru prima data in Romania baietii din Golden Boy Society, Lino Golden si Rashid impreuna cu cel mai titrat Magician Lorenzo-Cristian va vor face sa “dispareti in noapte ca pantera”!!! O sa se lase cu hituri muzicale si efecte magice inexplicabile! Ba esti nebun? Stim de ce suntem in stare! Hai si tu sa vezi. Mai multe detalii

Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Fane Spoitoru feat Keed”, „Panamera”, „Sus ca Jordan”, „Maceta”, „Fifa”, „N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea) si multe altele.

Panamera” a devenit un adevărat fenomen trap în muzica românească, atingând deja peste 22 milioane de vizualizari pe YouTube și fiind prezentă în playlistul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară.

In 2014 a inceput practic colaborarea dintre Rashid si Golden Boy Society cu un prim single "Domnisoara" alaturi de Gabriel Cotabita. Cumva firesc in vara aceluiasi an Rashid lanseaza alaturi de Alex Velea si Cabron piesa "Alerg", o piesa cu un mesaj pozitiv, motivationala si general valabila. Tot in 2014 in preajma alegerilor electorale apare si piesa "Lefter Popescu"o piesa cu puternic mesaj social menita sa trezeasca constiinta romanilor din amortire.
Primavara lui 2015 ne aduce o noua colaborare a lui Rashid alaturi de Criss Blaziny "Regina balului" iesita sub egida Golden Boy Society.

Iluzionistul Lorenzo-Cristian, este cel mai titrat magician roman, are 4 spectacole mari de teatru, este renumit pentru faptul ca realizeaza show-uri personalizate. A obtinut de doua ori locul 2 la Olimpiada Europeana de iluzionosm.

Anas este la inceput de cariera, canta R&B si trap si lucreaza din greu pentru visul lui.

 

 

Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar insotite de un adult posesor de bilet valabil.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne: 0720.499.570