Exclusiv pe iabilet.ro

TR/ST [ca] at Control

Club Control, București
Str. Constantin Mille, nr. 4
miercuri, 21 octombrie, ora 20:00
Data mentionata pe eveniment este temporara. Aceasta data nu este stabilita oficial si nu este data FINALA. Revenim cu data oficiala curand!

TR/ST este proiectul ambitios al artistului canadian Robert Alfons. Desi initial un duo creat din el si Maya Postepski (Austra), aceasta a parasit proiectul dupa lansarea primului album, TRST (2012). Mai multe detalii

Prin creatiile sale, Alfons reuseste sa schiteze atmosfera artificiala, dar intunecata a noptilor in cluburi obscure, angoasa si pierderea in propriul sine pe ringul de dans.

Primul album este puternic influentat de valente electro-goth, o ploaie de synthuri si elemente trance, reusind sa atraga lauda unor critici internationali ca Pitchfork, VICE sau The Guardian UK.

Joyland (2014) s-a indepartat de atmosfera lugubra schitata de albumul anterior. Imbracand un invelis sonor mai luminos, nu renunta la frumoasele radacini synth si analog. Albumul este o bijuterie a genului, puternic incarcat de melodrama sexuala si reverie electronica. Azi, TR/ST are mii de fani, concerte sold-out si gratiile presei de specialitate.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX,Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.