The Viral Nights of ICEEfest

11-12 iunie '15
Doua seri de concerte si stand-up comedy cu artisti si comedianti celebri: Adda, Elena Gheorghe, Nelu & Micuțu, Randi, Ruby, Shift, Sergiu și Andrei, Jeff Leach, Bobonete, Delia si multi altii! Mai multe detalii

Cel mai mare festival dedicat Internetului care are loc in Europa Centrala si de Est e organizat la Bucuresti, in 11 si 12 iunie.

Peste 2000 de experti ai Internetului din tarile din jur vin la Bucuresti pentru a se pune la curent cu cele mai noi tendinte din lumea digitala. ICEEfest 2015 nu înseamnă insa numai sesiuni de prezentări despre ultimele tendințe, ci și multă distracție.

Anul acesta, organizatorii au decis sa emita un numar foarte limitat de bilete, disponibile exclusiv prin IaBilet.ro, pentru cei interesati sa participe doar la serile dedicate distractiei - nu si la workshopurile si prezentarile “gigantilor internetului” care au loc in timpul zilei.

Elena Gheorghe, Ruby, Randi și Shift vor cânta alături de cei care îi parodiază pe Internet, iar Cabral, Mihai Bobonete, Sergiu si Andrei (Kiss FM), Micutu și Bogdan Naumovici vor comenta filmulețele virale ale anului.

Joi, 11 iunie. VIRAL MUSIC NIGHT, la BOA – Beat of Angels - Bucharest

După terminarea primei zile a festivalului, joi, 12 iunie 2015, de la 20:00, la club BOA - Beat of Angels - Bucharest începe ”Viral Music Night”, o petrecere-monstru, organizată de ICEEfest alături de CAT Music și Kiss FM.

În cadrul acesteia, va avea loc IAB MIXX Awards 2015 (o ceremonie care premiază cele mai bune campanii ale anului), apoi pe scenă vor urca Adda, Elena Gheorghe, Nelu & Micuțu, Randi, Ruby, Shift, Sergiu și Andrei și mulți alții - cei mai buni artiști și comedianti protagoniști ai unor virale pe Facebook și YouTube anul trecut.

Apoi trupa FreeStay va sustine un concert incendiar, iar de la 23:00 pe scenă urcă DJ Bianca Linta, născută în România, însă care face furori in cluburile din New York.

Vineri, 12 iunie. VIRAL MOVIE NIGHT, la Grand Cinema & More

După terminarea celei de-a doua zi a festivalului, vineri, 12 iunie 2015, de la ora 19.30, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, prezentatorul ICEEfest 2015, cunoscutul actor britanic Jeff Leach, va oferi un show de stand up comedy de senzatie.

Iar, de la ora 20, Cabral va găzdui ”Viral Movie Night”, o discuție haioasa despre filmulețele virale ale anului trecut, alături de expertul in publicitate Bogdan Naumovici dar si de comediantii Mihai Bobonete, Sergiu, Andrei și Micuțu.

Seara se va încheia tarziu in noapte cu ”The best viral videos of the year”, în cadrul căreia participanții pot vedea in experienta cinematografica cele mai amuzante clipuri devenite virale în 2014.

Pretul pentru ambele seri este de 150 RON. Programul detaliat al “serilor virale” este aici: http://www.iceefest.com/agenda-2015-viral-nights/

ICEEfest Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Masina oficiala este Toyota Hybrid.

Bilete pentru festival si agenda completa se gasesc pe site-ul oficial, http://www.ICEEfest.com. Biletele pentru “The Viral Nights of ICEEfest” sunt disponibile, in exclusivitate pe site-ul IaBilet.ro.

 

 

 

Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru Bucureşti:

- Reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

EXTRA

- Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.