The Fabolous Oriental Night w/ Gazi Demirel & Band

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 16 februarie '18, ora 20:00
Vineri, 16 Februarie, petrecem o noapte de 10001 de povești cu magnificul muzicii orientale, Gazi Demirel și band-ul său. Pregătește-te pentru un show total cu peste 15 oameni pe scenă și dansuri orientale senzaționale. Mai multe detalii

Vineri, 16 Februarie, petrecem o noapte de 10001 de povești cu magnificul muzicii orientale, Gazi Demirel și band-ul său. Pregătește-te pentru un show total cu peste 15 oameni pe scenă și dansuri orientale senzaționale. 

Acces: 20:00 | Show: 23:15

Bilete: 

50 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
35 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
25 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă 

Harta categoriilor aici

IMPORTANT: 

✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 
 
Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.