Teatrul Rosu: "Bărbatul perfect defect" - transmisiune online

Online, Romania
duminică, 24 ianuarie, ora 20:00
Cu Maria Radu, Luminița Bucur și Oleg Apostol (trio-ul de succes din super comedia „Terapie în trei”). Regia Radu Gabriel. Mai multe detalii

Grup de transmisiune https://www.facebook.com/groups/402497371165443

 

Iubire, fericire, ideal!

Ne dorim, tânjim, sperăm, visăm să atingem un ideal! La propriu! Mai ales noi, femeile, căutăm cu înverșunare bărbatul ideal! Desigur, știm de la mama, de la bunica, de la radio, de la tv că bărbatul trebuie să fie cât de cât... perfect! Mai exact, este obligatoriu să fie perfect! Unde găsim bărbatul perfect? E foarte ușor de găsit! Îl găsești pe toate drumurile, îți taie efectiv calea și respirația! Mereu e fix în drumul tău! Mereu te împiedici de el pe stradă! Trebuie doar să te îndrăgostești ca să-l recunoști! Și gata... e perfect!

Bărbatul perfect! Doar că întrebarea este: Ce faci cu el? Îl păstrezi? Îl cedezi? Nu te grăbi să dai un răspuns până nu vezi, cu ochii tăi, „Bărbatul perfect defect”!

 

 

1. Asigură-te că nu uiți. Notează-ți în calendar sau pune bilețel pe frigider.

2. Cumpără bilet - 20 Lei.

3. FOARTE IMPORTANT: după achiziția biletului, intră în grupul de facebook din link. Pentru a fi aprobat, va trebui să răspunzi la cerința de acces, inserând detaliile tranzacției. Astfel, vei putea lua parte la spectacol, de pe canapeaua de acasă.
 
4. Poți viziona spectacolul de pe orice dispozitiv conectat la facebook: smart tv, pc, laptop, tableta, telefon.

5. Unde-s mulți, puterea crește, dar cel mai bine, fiecare la casa lui, așa că informează-ți prietenii de acest eveniment. Un share mic, un gest mare.