Exclusiv pe iabilet.ro

Taine (special anniversary show), Bloodrush, Drive Your Life

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
sâmbătă, 18 ianuarie '20, ora 20:30
TAINE incepe anul 2020 in forta prezentand fanilor un concert best-of, piese ce au marcat istoria trupei si scena metalica romaneasca. Mai multe detalii

Show-ul este unul aparte, unul dintre invitatii speciali fiind Bogdan Visan, cu ocazia implinirii a 45 de ani si titularul postului de bassist timp de un deceniu. Acesta este show-ul de retragere al lui Bogdan Visan, care alaturi de membrii vechi va interpreta piese arhicunoscute din discografia TAINE.

In lista de invitati speciali va fi si trupa BLOODRUSH, cu radacini bulgare, dar relocata in UK. Stoner, groove, progressive de calitate, ce a putut fi urmarit si la "Bucovina Rock Castle 2019".
DRIVE YOUR LIFE va reveni pe scena din "Fabrica" cu un show death'n'roll de calitate. Trupa a sustinut incepand din 2017 o serie de concerte in tara, vizand atat cluburi cat si festivaluri : "Capidava Fest 2017", "Barock Fest 2018", "Psychosounds Fest 2018" sau "Posada Rock 2019".

ACID SCORN se reintoarce in forta cu o noua componenta si promite fanilor un show de zile mari.
TAINE - Metal Prog.(Bucuresti)

BLOODRUSH - Stoner, Groove, Progressive (Guildford, Surrey, UK)

DRIVE YOUR LIFE - Death'n'Roll (Varna, BG)

ACID SCORN - Metalcore/Groove Metal (Bucuresti)

Un eveniment "Rusidava Management & Psychosounds Music S.R.L.", beneficiind de gazduirea calduroasa a cluburilor "Fabrica/B52".  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.