Super comedia „Divort în ziua nunții” - transmisiune online

Online, Romania
duminică, 7 februarie, ora 20:00
O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. E timpul să spunem prezenți la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț. Dupa achizitionarea biletului, veti primi un e-mail cu link-ul grupului de facebook al evenimentului (unde va avea loc transmisiunea inregistrata), unde va trebui sa raspundeti la o intrebare de acces.
Mai multe detalii

Un spectacol produs de Teatrul Independent INDART. Regia: Cătălin Stelian. Distribuția: Silvia Gagu, Adelina Mihalcea, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe. Scenografia: Bogdan Gagu

1. Asigură-te că nu uiți. Notează-ți în calendar sau pune bilețel pe frigider.

2. Cumpără bilet - 20 Lei.

3. FOARTE IMPORTANT: după achiziția biletului, intră în grupul de facebook din link. Pentru a fi aprobat, va trebui să răspunzi la cerința de acces, inserând detaliile tranzacției. Astfel, vei putea lua parte la spectacol, de pe canapeaua de acasă.
 
4. Poți viziona spectacolul de pe orice dispozitiv conectat la facebook: smart tv, pc, laptop, tableta, telefon.

5. Unde-s mulți, puterea crește, dar cel mai bine, fiecare la casa lui, așa că informează-ți prietenii de acest eveniment. Un share mic, un gest mare.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.