StoneLight - concert lansare de album

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
vineri, 11 noiembrie '16, ora 19:30
Formația bucureșteană Stonelight( heavy melodic metal) vă invită vineri, 11 noiembrie, în Club Fabrica la lansarea primului lor material discografic –“Into The Unknown”. Mai multe detalii

Alături de Stonelight, vor urca pe scena si trupele Gray Matters (electro-alternative rock) și Fallen (modern heavy metal). Seara se anunță una extrem de diversă din punct de vedere muzical.

Concertul va cuprinde un setlist variat, care va conține atât piesele care nu pot lipsi de la concertele marca STL, cât și piese care nu au părăsit încă sala de repetiții. Iar pentru ca seara să fie de neuitat, alături de Stonelight vor urca pe scenă și o serie de invitați speciali!

Pagina oficială a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1078743078829832/

Stonelight:
https://www.facebook.com/StoneLightBand/

Gray Matters:
https://www.facebook.com/graymattersband/?fref=ts

Fallen:
https://www.facebook.com/fallen.romania/?fref=ts

 

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.