Stand-Up Comedy: Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță, Mihai Rait

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
marți, 10 martie, ora 20:45
Marți - 10 martie - ești invitat la un "platou" uriaș de glume pregătit și servit de către cei 4 fantastici ai comediei românești: Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță și Mihai Rait.
Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii

Este necesar un comportament exemplar, cu aplauze și hohote de râs.

Acces: 18:45 // Show: 20:45

Parteneri: Virgin Radio

Bilete în PRESALE (primele 300 de bilete):
199 lei 149 lei - Cat. A presale - în fața scenei cu loc la masă
129 lei 99 lei - Cat. B presale - acces general cu loc la masă
69 lei 49 lei - Cat. C presale - părțile laterale cu loc la masă

IMPORTANT:

Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor
Evenimentul poate include elemente verbale și vizuale nerecomandate minorilor. Recomandăm ca minorii să fie însoțiți de un adult.

Rezervările se fac la 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.