Stand-up comedy cu Sergiu Floroaia, Alex Mocanu, Dan Frinculescu & Daniel Has

Restaurant Cabana, București
Aleea Tomeşti, nr. 2
vineri, 17 mai '19, ora 20:30
Vineri, 17 mai 2019, de la ora 20:30, va invitam la un super show de Stand Up Comedy cu Sergiu Floroaia, Alex Mocanu, Dan Frinculescu & Daniel Has la Restaurantul Cabana. Mai multe detalii

Opening act : Daniel Has.

Dan Frinculescu este writer si participant la "Show de seara". A mai aparut la "Una scurta", "Razi ca prostu".

Alex Mocanu este câștigătorul locului II la “Stand up Fest” 2014, face parte din noua generație de comedianți . Deși s-a apucat de stand up în toamna anului 2013 a urcat deja pe scena mai multor cluburi din București și din țară, alături veteranii genului precum Teo, Vio, Costel sau Micutzu.

Sergiu Floroaia are 12 ani de experiență ca și performer de Stand-up Comedy.
Fostă gazdă și scenarist al matinalului radio ”Râzi cu Sergiu și Andrei” de la Kiss FM.
A înregistrat 6 episoade pentru Comedy Central (2 în limba engleză și 4 în limba română, din 2013 până în 2016).
A înregistrat 30 de minute de Stand up Comedy pentru Voyo.ro în 2013. Segmentul de știri false pentru un show late night la Antena1 în 2012. A evoluat în cadrul Festivalului Edinburgh Fringe în 2015 și 2016.
Câștigătorul concursului Gene Perret’s (Bobe Hope’s writer) “Words To Live By” în 2014.
Actor și scenarist în sketch-uri și parodii muzicale care au adunat un total de aproape 100 000 000 de vizualizări pe Youtube.
A câștigat numeroase premii pentru comedie online: Best Viral pentru “Cine sunt Sergiu și Andrei?”- Internetics 2014, Best Viral pentru “Mă-ta are cratimă”(co-scenarist)- Webstock 2012, Argint în Categoria “Virale”pentru “Cărți! Te fac neprost”(sketch și co-scenarist)- Webstock 2012 și altele. A scris pentru FHM și Playboy România.

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2


Bilete 33 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați că vreți să fiți așezați la aceeași masă.

https://www.cabanarestaurant.ro/ 
https://www.stand-up-comedy.ro/

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !


Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.