Exclusiv pe iabilet.ro

Spectacol “Joaca de-a super eroii” Galeria Bum Bum@ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
sâmbătă, 12 septembrie, ora 17:00
Vino si tu la #FAMILYFEST island să te distrezi alături de noi, pe data de 12 septembrie 2020, începând cu orele 17:00, Insula de pe Lacul Fundeni.
Spectacolul JOACA DE-A SUPEREROII este o invitatie muzicala la distractie. Pe parcursul celor aproximativ 50 de minute copiii se vor intalni cu supereroi, vor face calatorii imaginare in locuri precum Gradina Zoologica sau Polul Nord, vor cunoaste personaje interesante si vor participa la jocuri interactive. Toate aceste activitati vor fi facute pe ritmuri muzicale cunoscute, atât copiii, cât și părinții participand în mod activ la toate secvențele propuse de cei trei actori si implicandu-se în momentele de coregrafie, în jocurile și poveștile personajelor. Mai multe detalii

Bobo, Didi și Roza formează una dintre cele mai bune trupe de spectacole pentru copii. Obiectivele lor sunt cât se poate de simple: în primul rând, copiii trebuie să se DISTREZE la spectacole, urmând ca, din joc și voie bună, să învețe să cânte melodii antrenante și, în același timp, foarte amuzante. De asemenea, cei mici vor învăța să danseze după coregrafiile atent concepute pentru ei și vor participa în toate episoadele spectacolului. Am lăsat la final obiectivul cel mai important: copiii care participă la spectacolele Galeriei BumBum devin mai buni, mai ordonați, identifică și fixează valorile de referință.
Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.
Accesul in locatia #FAMILYFEST Island, se face doar cu masca de protectie.
Capacitatea maxima admisa de lege, este de 500 persoane.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectand toate normele in vigoare, comunicate de Guvernul Romaniei.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.