Exclusiv pe iabilet.ro

SmallTime Festival

23-24 mai
Organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru pasionații de muzică, artă, gastronomie și sport. La acest festival se alătură trei trupe internaționale din Germania și Marea Britanie, dar vom dansa și pe melodiile trupelor și a dj-urilor locale. Mai multe detalii

Va invitam sa va alaturati la evenimentul SMAllTime Festival, unde vom avea 6 artisti internationali.

In data de 23-24 mai 2020,agentia oradeana Artistic,organizeaza SMAllTime Festival, in incinta Cetatii Oradea. Acest festival este dedicat Micutului Noel, baietelul de 6 luni din jud Bihor, care sufera de amiotrofie musculara spinala tip1, si are urgent nevoie, de cel mai scump tratament din lume, Zolgensma, care costa 2,1 milioane de dolari, ca sa supravietuiasca.

Agentia Artistic doreste sa ajute aceasta familie la strangerea de fonduri necesare, prin donarea pentru Asociatia Pentru Micutul Noel, 50% din valoarea biletelor vandute la acest eveniment.

Vor fi amplasate si cateva urne, iar fondurile stranse vor fi inmanate integral familiei.

In cadrul festivalului, participantii vor avea parte de diverse programe distractive open-air pentru mici si mari, programe artistice, competitii sportive, forumuri/dezbateri despre dezvoltare personala si profesionala cu specialisti din tara si din Ungaria,surprize gastronomice traditionale si cocktail baruri.

Organizatorii au o mare surpriza pentru bihoreni, deoarece au invitat sase artisti de talie internationala, care vor concerta prima oara in Oradea.

Pe scena vor mai urca artisti romani, iar de dimineata pana seara DJ-i vor garanta atmosfera de party.

Intrarea la festival se face pe baza de bilete: 50ron/zi/adult si 15ron/zi/minor sub 14 ani.


Biletele se gasesc deja in format electronic pe www.iabilet.ro,in magazinele Flanco, Metro Unirii1, mag.Muzica, IQ Box, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay.

Online,puteti plati cu cardul,Paypal,pe factura la Vodafon sau Orange sau ramburs prin Fan Curier oriunde in tara.

Va invitam sa participati la festival in numar cat mai mare, cu prezenta voastra contribuiti la salvarea Micutului Noel.

Join SMAllTime Festival and sing for Noel!

Programul complet și mai multe detalii despre eveniment vom posta în curând,dar pana atunci urmariti paginile noastre Artistic si Micutul Noel- SMA1