Sarmalele Reci & Timpuri Noi

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
vineri, 24 august '18, ora 19:00
Sigur ați ghicit că este vorba despre un concert unplugged alături de 2 dintre cele mai longevive trupe ale rock-ului românesc - Timpuri Noi și Sarmalele Reci. Așa că, vă așteptăm vineri - 24 august la un eveniment 100% acoustic și de mare anvergură. Mai multe detalii

Sarmalele Reci

Înființată încă din 1993, cu o discografie ce cuprinde 8 albume și apariții la numeroase festivaluri din țară și din străinătate, formația SARMALELE RECI are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească, fiind un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie, energie şi tonus al vieţii.

Pe parcursul carierei, trupa a beneficiat de recunoaşterea din partea revistelor muzicale şi mass media. În anul 2007, Sarmalele Reci au primit premiul „Actualitatea Muzicală” pentru 14 ani de succese în muzica rock.

Piesa "Șpriț de Vară" Acustic - https://youtu.be/iMV9LEfSrZY

facebook - https://www.facebook.com/SarmaleleReci/

-----------------------

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid!

De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor și chitarist.

Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii....

Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Live Acustic 2017- https://youtu.be/17hdweLW_7M

facebook - https://www.facebook.com/trupaTimpuriNoi/

Bilete:

-35 lei în presale până joi, 23 august inclusiv
-50 lei în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare

Găsește-ne @Grădina de Vară din Quantic, Șoseaua Grozăvești, nr.82

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.