Să apară Moșul!

Casa de Cultura a Sindicatelor, Oradea
Piaţa 1 Decembrie, nr. 1
joi, 5 decembrie '19, ora 18:00
Show magic la Oradea, în luna Crăciunului - „Să apară Moșul!”, cu magicianul Lorenzo Cristian Mai multe detalii

 

Luna decembrie este dedicată Crăciunului. Așa că in seara de „Moș Nicolae” trebuie „Să apară Moșul!”. Un spectacol magic, dedicat copiilor, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, vă va introduce în atmosfera Crăciunului. Magicianul Lorenzo Cristian va urca pe scenă, împreună cu personaje de basm și va rosti formula magică... Să apară Moșul!


Spectacolul va avea loc joi, 5 decembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea.

Moș Crăciun este magic, el poate apărea oriunde… Însă are nevoie de o formulă magică pe care o cunoaște doar magicianul Lorenzo-Cristian. Magicianul poate folosi formula… dar, doar de câteva ori, pentru că aceasta este limitată.

De aceea s-a gândit ca atunci când folosește formula, să invite cât mai mulți iubitori ai moșului astfel încât, cei mici și cei mari să se bucure de Magia Crăciunului.

Spectatorii vor participa la cel mai frumos si tematic spectacol de Crăciun, în care vor vedea numere inexplicabile de magie, personaje de basm precum Magic câinele uriaș, Elfii, Crăciunița, Super Moșul și bineînțeles adevăratul Moș Crăciun.

Până la urmă, fiecare spectator are rolul lui în spectacol, de la copilul de grădiniță, până la adultul plin de griji, sau bunicul iubitor de nepoți, pentru că, dacă nu se implica toata lumea, nu funcționează formula magică.

 

Spectacolul începe la ora 18:00, iar timp de 90 de minute spectatorii vor avea parte de personaje care apar-dispar, trucuri de magie și iluzionism, în permanentă vor sta cu sufletul la gură: "Oare apare?"

 

Prețul unui bilet este de 50 de lei la categoria Standard, iar pentru categoria VIP este 65 de lei.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Organizatori: Jurnal Bihorean si Bihon.ro