Rock la Mures

Periam Port, Periam (Timiș)
12-13 iulie
Pionierii genului industrial, Ministry, vor susține un concert în premieră în România, în cadrul celei de-a zecea ediții a festivalului Rock la Mureș, eveniment ce va avea loc în perioada 12 – 13 iulie, 2019 la Periam – Port (județul Timiș). Mai multe detalii

Așadar, pe scenele festivalului, Rock la Mureș, vor mai concerta:
- The Casualties (USA)
- Paddy And The Rats (HU)
- Luna Amară
- Dirty Shirt dar și alți artiști ce urmează să fie anunțați.
Festivalul Rock la Mureş, primul eveniment  de acest gen „open – air“ din ţara noastră, a luat naştere în vara anului 2002. Festivalul Rock la Mureș va avea parte de trei scene, camping gratuit și o serie de activități care se vor desfășura în timpul zilei ce includ workshop-uri și diverse activități sportive. ABONAMENT EARLY BIRDS: 59 lei/ pers.
Bilete pentru festivalul Rock la Mureș valabile pentru o zi se vor găsi numai la fața locului !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.