Rock la Mureș

Periam Port, Periam (Timiș)
16-17 iunie '17
Cea de-a opta editie Rock la Mures se contureaza tot mai frumos. Un nou val de trupe s-a alaturat line-up-ului festivalului, anuntandu-se un eveniment care nu trebuie ratat sub nicio forma. Mai mult, urmeaza sa inceapa vanzarea biletelor, iar pretul early bird este cat se poate de avantajos. Mai multe detalii

 In perioada 16 – 17 iunie, toata lumea este invitata la Periam Port pentru o escapada in natura, condimentata cu muzica pentru toate gusturile. 

Atari Teenage Riot este o prezenta cat se poate de importanta pe scena internationala. Grupul berlinez si-a facut intrarea in lumea muzicii in 1992 remarcandu-se prin mesajele dure care incurajau lupta impotriva fascismului si neo-nazismului. Atari Teenage Riot inseamna si un sound aparte digital hardcore, adica o combinatie intre hardcore punk si muzica electronica. Dupa o pauza de zece ani, Atari Teenage Riot s-a reintors pe scena in 2010, in prezent trupa avandu-i in componenta pe: Alec Empire, Nic Endo, Rowdy SS, CX Kidtronik.

Hamatom se numara printre formatiile care anul acesta vor fi prezente la Rock la Mures. Vorbim despre o trupa rock germana a carei faima a trecut multe peste hotarele tarii din care provine. Lansat in 2004, grupul a scos pe piata sase albume, cel mai nou fiind lansat in 2016, „Wir sind Gott”. Hamatom inseamna un show live de exceptie care merita vazut.

In 2009 a inceput povestea Jinjer. Daca pe atunci trupa nu trecuse de granitele orasului de provenienta, in prezent Jinjer este una dintre cele mai bune si cele mai populare formatii metal din Ucraina. Grupul nu a cucerit doar publicul din Europa, ci si pe cel din afara continentului. Frumoasa Tatiana Shmailyuk, solista grupului, are o voce imposibil de ignorat care se asculta cel mai bine in concert. Astfel, forta Jinjer trebuie traita live. Jinjer inseamna: Tatiana Shmailyuk (voce), Roman Ibramkhalilov (chitara), Eugene Abdiukhanov (bass), Vlad Ulasevich (tobe).

Cu mare bucurie anuntam ca prima formatie punk-rock din Romania, Haos, va fi prezenta la Rock la Mures. Haos nu este un grup oarecare, ci unul care a adus in fata publicului importante mesaje politice si sociale, mereu relevante. Trupa s-a infiintat in urma cu 25 de ani, iar de atunci a sustinut numeroase concerte atat in Romania, cat si peste granita. Componenta formatiei s-a schimbat de-a lungul anilor insa Andrei Racolta, solistul formatiei, nu a parasit niciodata „corabia”. In prezent Haos inseamna: Andrei Racolta (voce, chitara), Arthur Ionescu (bass) si Ovidiu Mihaita (tobe).

Dub, reggae sau urban sunt doar cateva dintre stilurile muzicale pe care Basska le aduce in fata publicului. Membrii trupei nu vor sa se rezume la a-si alege un anumit stil muzical asa ca experimenteaza, denumindu-si sound-ul „music with soul”. Pana acum nu au dat gres, reusind sa atraga un public din ce in ce mai numeros.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.