Rocanotherworld 2019

Iași , Iași
20-24 iunie '19

Acces Gratuit
Vino pe pârtie plin de iubire pentru oameni, animale, artă, muzică și natură. Susținerea vine în multe moduri, nu doar financiară, și ne bucurăm să avem cât mai multe suflete energice, dansând și cântând la unison cu noi. Mai multe detalii

Susține Fondul Rocanotherworld

Arta ne îndeamnă să explorăm, ne forțează să ne punem întrebări, ne încurajează să fim introspectivi. Avem nevoie de cât mai multă artă în jurul nostru, dar și ea are nevoie de noi. De aceea, dorim să creștem Fondul Rocanotherworld într-un mecanism de susținere a artiștilor independenți din varii domenii de activitate și cu profiluri diferite. Procesul de selecție al artiștilor se face prin înscrieri în urma unor apeluri publice, propuneri care sunt analizate de un juriu format din profesioniști al domeniului respectiv.

În 2018 s-au strâns 3.000€ și s-a lansat un apel public pentru artiști din domeniul artei plastice, care să realizeze două instalații interactive în strânsă legătură cu tema ediției din 2019.

Susține Cauza Rocanotherworld

Cauza de anul acesta este Pârtia de Schi, un spațiu care găzduiește neobosit evenimente an de an. Împreună cu aPunct (un studio local de arhitectură) am creat un plan de revitalizare a zonei, astfel încât să transformăm acest loc într-o oază, o locație alternativă de petrecere a timpului liber. În demersul atingerii obiectivului ediției din 2019 a festivalului Rocanotherworld ni se alătură Kaufland Romania, care ne vor ajuta să creăm acest spațiu necesar și mult dorit pentru orașul Iași și comunitatea sa.

Câteva din obiectivele propuse pentru revitalizare sunt:

Implicarea a 10 de companii care să susțină proiectul și să promoveze un comportament responsabil în protejarea mediului.

Instalarea unui sistem de colectare selectivă pentru mentenanța curățeniei pârtiei.

Crearea unei infrastructuri pentru facilitarea circulației pietonale pe pârtie.

Crearea a două spații speciale de recreere.

Creșterea numărului de evenimente desfășurate la pârtie.

Amenajarea a 10 locuri de stat.

Atingerea unui număr de 100.000 de persoane ce merg la pârtia Sărărie în timpul anotimpurilor călduroase.

Susține Rocanotherworld

Fuzionează toate cauzele într-una singură, susține conceptul Rocanotherworld și valorile care ne mișcă sufletul: Fii Curios. Fii Diferit. Fii pentru Alții. Fondurile se redistribuie spre Cauza Rocanotherworld, Fondul Rocanotherworld, precum și spre dezvoltarea edițiilor viitoare ale festivalului. Noi, echipa Rocanotherworld, credem în unirea civică, în artă, muzică, cultură și a tuturor Industriilor creative.

Descriere generală

Ce faci pentru tine rămâne pentru tine, ce faci pentru alții rămâne forever. Festivalul Rocanotherworld 2019 va avea loc în perioada 20-23 iunie și se va desfășura în 2 locații din Iași: deja emblematica Pârtie de Schi și Parcul Expoziției din Copou. Pe parcursul celor patru zile, vei avea parte de workshopuri, instalații de artă, zone de relaxare, activități creative și recreative, zonă de Street Food și 3 scene de muzică.

Printre artiștii care ni se alătură cauzei și vor performa pro bono sunt: Amalia Gaita, Ana Coman, Argatu' & Moș Martin, Cardinal, CRIZE, Days of Confusion, Dilimanjaro, EYEDROPS, Les Elephants Bizarres, Lucia, Moon Museum, Moonlight Breakfast, Mr.jurjak, NEXT EX, NoruNegru, Rockabella, Sebastian Burneci, STEMA, Tourette Roulette, The Mono Jacks, Zoli TOTH & more to follow.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.