Exclusiv pe iabilet.ro

RELATIVE - 10 ani / Unflicted / Expirat / 14.03

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
joi, 14 martie '19, ora 20:00
10 ani de Relative, la Expirat. Special guest: Unflicted. Mai multe detalii

Aniversăm 10 ani de activitate dar, trebuie să vă anunțăm că considerăm că ne situăm de abia la început de drum. Cum am rezistat aceşti ani, depașim acest moment şi venim cu piese noi, video si un turneu de primavară aniversar.

Contemporan vorbind, Relative inseamnă: Julia Kocis (tobe), Gagyi Botond (vocal), Looch Lars (chitară) și Zeeknu Relative (chitară bass)

Relative este o trupă clujeană de rap metal / hardcore punk, care şi-a început activitatea susţinând concerte la începutul anului 2009. Stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenităţii grupului, membrii având gusturi muzicale diferite.

Mai important decat stilul muzical căruia ar vrea o trupă să îi aparţină, este mesajul pe care vrea sa-l transmită, şi starea pe care vrea să o provoace. Ca şi scop muzical, îşi propun să emită un sound care să trezească o energie jovială, invitând în acelaşi timp la o upgradare mental. E mai mult o rebeliune strategică şi mai puţin instinctivă contra propriilor limite mentale, decât una vis-à-vis de sistem. 

Facebook: https://www.facebook.com/relativeband/
Instagram: https://www.instagram.com/relative_band_romania/

Invitaţi speciali în deschidere: Unflicted

Alternative rock / post-grunge / stoner. Proiectul s-a format in august 2015 in Bucuresti si pana in acest moment are la activ EP-ul "Exposed" ce contine 3 piese inregistrate la Studio148, si o multitudine de single-uri ce beneficiaza si de videoclipuri, printre care “Loss”, "Aello", "Hate Me!" sau “Corporate Side of the Moon”, pe langa un cover-tribut realizat in stilul propriu dupa "Copilul Rebel" de la Membrii trupei au o bogata experienta de scena, acumulata atat in formula curenta cat si in trupele in care au activat anterior, Unflicted avand o activitate concertistica sustinuta inca de la formare si impartind scena cu nume sonore ale muzicii romanesti si internationale, precum Coma, Omul cu sobolani, Luna Amara, White Walls sau Karma to Burn, Mother's Cake si Napoleon. Piesa "Aello" a fost una dintre cele mai difuzate si cerute piese in 2017 la Radio Guerilla.

Membri:
Vlad Pintilie (voce)
Claudiu Enescu (tobe)
Alex Goga (bass)
Vlad Bâra (chitară)

Facebook: https://www.facebook.com/unflicted/
Instagram: https://www.instagram.com/unflicted.rocks/
YouTube: https://www.youtube.com/c/unflictedband

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, sector 3), Casa de Balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.