Red Bull SoundClash: Vama vs. Killa Fonic

Romexpo, București
Bulevardul Mărăști 65-67
joi, 11 mai '23, ora 20:00
2 artiști. 2 scene. 1 singur învingător:

VAMA și Killa Fonic se pregătesc pentru bătălia muzicală a anului, la Red Bull SoundClash 2023. Riffs versus beats? Să fie! Vino pe 11 mai, la Romexpo (Platforma 12 - lângă Pavilionul B2), să decizi câștigătorul Red Bull SoundClash 2023! Două scene față-n față, 4 runde în forță într-un show senzațional, o singură miză: aplauzele publicului! MC-ul celei de-a cincea ediții Red Bull SoundClash este Adrian Despot, iar pupitrul de DJ va fi animat de ZDA și muzica ei.

Muzica lor poate fi diferită din foarte multe puncte de vedere, la fel și fanii. Ce au totuși în comun trupa VAMA și Killa Fonic, două nume emblematice, obișnuite cu succesul și lumina reflectoarelor? Ambiția cu care abordează fiecare provocare, stilul unic, inconfundabil, dar mai ales polivalența.

Red Bull SoundClash este o experiență unică, un moment de rivalitate artistică ce forțează adversarii să-și depășească cu mult zona de confort și să se arunce cu toată imaginația într-o luptă a ritmurilor și aranjamentelor muzicale. Două scene față-n față, 4 runde total diferite, care-i solicită creativ de fiecare dată altfel, un decibelmetru ce măsoară toate aplauzele: rețeta imbatabilă pentru un show inconfundabil! Mai multe detalii