Râzi cu Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu

Craft Brewpub & Rooftop, Timișoara
Piața Iancu Huniade 2
vineri, 15 noiembrie '19, ora 21:00
Râzi cu Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu, la Craft Pub! Mai multe detalii

Andrei Ciobanu este un comediant roman din Suceava si prezinta matinalul de la Kiss Fm din 2014.

Andrei este autorul cartii "Suge-o, Ramona", poveste citita de peste un milion de români în mediul online, înainte de publicarea cartii şi a fost cea mai piratată carte de pe torrente. "Suge-o, Ramona" a fost bestseller din prima zi dupa publicare, a fost cea mai furată carte din librării şi în 2019 va fi ecranizată de Cristina Iacob.

"Suge-o, Andrei" este cel de-al doilea volum şi completarea fireasca a primului, carte care a devenit, la rândul ei, cea mai vandută din România.

Ionut Rusu, cealaltă jumătate a matinalului KISS FM, este cunoscut pentru numeroasele clipuri virale ce au adunat milioane de aprecieri pe internet. Unul dintre cele mai haioase momente difuzate pe TV este acela cand Ionuţ apare la #iUmor si parodiază modul în care se roagă ardelenii, oltenii, românii şi ungurii, concurs în care Ionuţ a ajuns până în finală.

Show-ul are loc în Timișoara la CraftBrew Pub pe 15 Noiembrie, de la 21:00. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.