Exclusiv pe iabilet.ro

Oradea: The Mono Jacks – lansare album Gloria

Bavaria Underground, Oradea
Kogălniceanu Nr. 3 Oradea 410067
joi, 5 martie '20, ora 21:00
The Mono Jacks lansează noul album de studio „Gloria” pe 5 martie la Oradea Mai multe detalii

Joi, 5 martie 2020, la Bavaria Underground din Oradea (str. Mihail Kogălniceanu nr. 3), cei de la The Mono Jacks vor lansa noul lor album de studio intitulat Gloria! Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețurile de 40 de lei (earlybird –număr limitat), 45 de lei (late bird – număr limitat) și 50 de lei (presale). La intrare, în limita stocului rămas, biletele vor avea prețul de 50 de lei.

The Mono Jacks – Gloria (official audio)
https://youtu.be/hPLWvtDgCow

"Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?” - Doru Trăscău

Întreg albumul The Mono Jacks – Gloria este disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale urmând acest link:

https://smarturl.it/tmj-gloria.
www.themonojacks.com
http://fb.com/themonojacks

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.