Open Air Blues Festival Brezoi 3.5 RO Edition

Summer Camp Brezoi , Brezoi (Vâlcea)
22-25 iulie
Lipsa răspunsurilor concrete din partea autorităților ne obligă să amânăm Open Air Blues Festival Brezoi 4th Edition pentru perioada 19-24 iulie 2022.
Vă propunem în schimb, în 2021, o ediție de excepție a festivalului, numai cu artiști români!
Accesul publicului va fi condiționat de normele în vigoare la data evenimentului.
Actualmente acestea prevăd: "Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; Organizatorul va asigura verificarea dovezilor medicale prezentate de fiecare participant, pentru îndeplinirea condițiilor de acces prevăzute mai sus. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol și de la verificarea in Registrul electronic de vaccinare."
La Spitalul Orăşenesc Brezoi se pot efectua teste rapide antigen certificate până la orele 20:00. Spitalul se afla la o distanța de 829 m de Summer Camp Brezoi. Prețul unei testări va fi maxim 40 lei.
Mai multe detalii