O femeie impartita la doi

Teatrul Național "Nae Leonard", Galati
Str. Mihai Bravu, nr. 50
vineri, 27 aprilie '18, ora 19:00
Ea ii vrea pe amandoi pt ca unul ii ofera stabilitate, celalalt excitement. Dar ce se intampla cand ei doi sunt cei mai buni prieteni? Atat de buni incat oficialul nu vede "marsavia" . Amantul are remuscari, oficialul n-are habar. Dar cum toate minciunile circula rapid, evident ca el va afla ca isi imparte femeia cu cel mai bun prieten fara voia lui. Iata cum un om bun si pasnic se va transforma in ceva ce nu va puteti imagina. Cum se Vor rezolva lucrurile? Aflati vizionand comedia" o femeie impartita la doi". Mai multe detalii

Distributia:  

Ana Odagiu

Cosmin Teodor Pana

Vlad Trifas

Regizata de Lucian Ionescu si Ana Odagiu

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.