NIKOS VERTIS – Daca tu esti steaua

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
joi, 12 noiembrie '15, ora 19:30
Nikos Vertis, unul dintre cei mai râvniți burlaci ai Greciei, va face furori cu cea mai mare petrecere bouzoukia din Romania pe care o va susține pe 12 noiembrie la Sala Palatului. Mai multe detalii

Artistul răsplătit cu mai multe discuri de platina pentru compozițiile sale, va susține pe 12 noiembrie, la Sala Palatului, primul mare concert de muzica greceasca din Romania, la invitația Vreau Bilet.

Artistul a fost cucerit de Romania si de-abia așteaptă sa se întoarcă pe ritmuri autentice grecești: “Sunt foarte impresionat de Romania, de oamenii de aici, zâmbesc tot timpul. Iar femeile sunt foarte frumoase, barbatii sunt foarte norocoși”, declara Nikos Vertis.

Din Melbourne, Sydney si New York si pana la Tel Aviv si Londra, pe marile scene ale lumii, Nikos Vertis a incantat de fiecare data publicul iubitor de muzica greceasca. Cel mai râvnit burlac al Greciei, pentru care fanele din diferite colturi ale lumii au făcut o adevărata pasiune si care a primit in dar de la admiratorii sai canadieni chiar si o strada cu numele sau, stârnește adevărate isterii la concertele sale.

Nikos Vertis, care a fost supranumit “Noul mare interpret Laïka”, mix-ul de muzica tradiționala greceasca cu pop si dance, ambasador in toata lumea a modului de a simti grecesc exprimat in muzica, s-a născut insa in Olanda si a ajuns in Grecia abia la varsta de 6 ani. Inca de pe atunci stia déjà sa cante la instrumentul traditional grecesc bouzouki, iar cativa ani mai târziu a inceput sa studieze canto.

Cluburile din Salonic au fost primele scene pe care a cantat Nikos Vertis, iar treptat faima celui care devenea una dintre cele mai bune voci ale Greciei s-a raspandit in toata tara si i-a adus si un contract cu Studiourile Universal. Piesele de pe primul sau album, „Se insereaza repede”, devin rapid hituri, iar Vertis castiga premiul pentru cel mai bun debut. Primul single lansat de "Cel mai bun interpret Laïka", „Spune-mi iar”, este si el recompensat cu platina, la fel si albumul pe care Vertis il va scoate ulterior – „Cum petrec serile singur”. Sensibilitatea pieselor de pe cel de-al patrulea album al cantaretului grec devin imdiat hituri la radio si o vara intreaga, in 2007, intreaga Grecie a fredonat cu preponderenta doar muzica lui Nikos Vertis. Doua discuri de platina a primit si acest album, unul dintre preferatele publicului.

Faima lui Nikos Vertis a inceput sa depaseasca granitele Greciei si curand artistul a inceput sa concerteze pe marile scene din Australia, Statele Unite, Canada si Europa. Iubitorii muzicii grecesti din Romania vor avea prilejul sa-l intalneasca pe popularul cantaret grec, Nikos Vertis, in luna noiembrie a acestui an, cand artistul va concerta la Sala Palatului.

Organizatorii evenimentului, Vreau Bilet vor pune in vanzare biletele pentru concertul Nikos Vertis astazi, 30 iunie, de la ora 18.00, iar cei care vor cumpara bilete pana in data de 14 iulie, vor avea o reducere de 20% din pretul biletelor. Biletele pot fi achizitionate de pe www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului si in patru rate fara dobanda, cu cardul Avantaj.

Pret intreg:

Vip: 330 lei
Categ 1: 270 lei
Categ 2: 210 lei
Categ 3: 170 lei
Categ 4: 140 lei
Categ 5: 90 lei

Pret cu reducere 20% in perioada 30 iunie – 14 iulie

Vip: 264 lei
Categ 1: 216 lei
Categ 2: 168 lei
Categ 3: 136 lei
Categ 4: 112 lei
Categ 5: 72 lei

 

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.