NAVI | The Songbird at The Ace

The Ace, București
Strada Lipscani 78, București 030167
vineri, 4 octombrie '19, ora 20:00
Vineri, pe 4 Octombrie, ne vom bucura de o atmosferă eclectică, pe care doar muzica ei o poate transmite! The Ace va fi gazda unei seri în care muzica pop și indie se vor îmbina într-o voce unică. Mai multe detalii

NAVI o tânără cântăreață și compozitoare va concerta în locația noastră într-o sesiune acustică plină de emoție și mesaj.

În perioada 2008-2011 a făcut parte din duo-ul pop-rock Alexandra & Alec, formulă în care a lansat trei videoclipuri și un EP și a susținut sute de concerte.

2014 este anul care marchează începutul carierei ei solo, prin controversatul clip “Picture Perfect” și o serie de show-uri unice în lume, în care artista cântă suspendată în sfori. NAVI a continuat să-și surprindă publicul cu piese și videoclipuri din ce în ce mai elaborate, regizate de Marian Nica. 

În 2017, artista a semnat un contract cu celebra casă de discuri Electrecord și și-a lansat albumul de debut, “Songbird”, un LP indie-pop ecletic care se bucură deja de recenzii pozitive în țară și în străinătate.

Suport artist: 25 Lei 
Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva
Lipscani 78 - Centrul vechi

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.